Prijslijst Pedicure

Basis- pedicure
behandelingen
Basis- pedicure verzorging van nagels, eelt/likdoorn verwijderen, voeten incremen€ 31,00
Spa-pedicure behandelingbasis + scrub + verwarmend/verkoelend voeten masker€ 34,50
Deelbehandelingbijvoorbeeld: knippen teennagels,verwijderen likdoornva € 12,50
NagelreparatieAcryl of gel 1 grote of 2 kleine nagels€ 22,50
NagelbeugelBij ingroeiende nagel (excl behandeling)€ 22,50
Orthesebij bijvoorbeeld klauwtenen (excl behandeling)va € 7,50
Anti drukbij pijnlijke gewrichten (excl behandeling)va € 7,50
Teennagels lakken gel lak€ 20
Teennagels lakken frenchnail€25
Teennagels lakken gewone nagellak€ 12,50
pedicure weert
maria hoelsgens pedicure

Medisch Pedicure Maria Hoelsgens  is aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorger en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures.

maria hoelsgens pedicure

KVK nummer: 68026285

BTW nummer:NL154620324B01

Provoet lidnr: 316699

KRP nummer: 16070

AGB praktijk nr:96063277

AGB Zorgverlener nr:96101181

Bank rekening nr : NL84ABNA0248886789

Maak nu een afspraak

PEDICURE Minder vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten. Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan blijkt het een van de meest belangrijke functies te vervullen.

Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen, niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerd schoeisel is dit te wijten aan slechte voetverzorging. Enerzijds logisch, zo vaak zie je je voeten immers niet, anderzijds jammer, omdat verwaarlozing gelijk staat aan ongemak, pijn en vermoeidheid.

Daarbij speelt ook hier uiterlijk een belangrijke rol. In sommige situaties, bijvoorbeeld met sporten, moet je in het openbaar met de voeten bloot. Meer dan een gaat dit gepaard met een bepaalde gene. In tegenstelling tot wat je bent, zien je voeten er voor een ander onverzorgd of onfris uit.
De verzorging die de voet thuis krijgt heeft ondanks je inspanningen niet het gewenste resultaat of maakt een klacht helaas alleen erger.

De basis behandelingen bij de pedicure bestaat uit het verwijderen van eelt, likdoorns en het op de juiste wijze knippen en frezen van uw teennagels. Ook het oplossen van nagelproblemen, zoals schimmelnagels of ingroeiende nagels. Maar ook het behandelen van andere pijnlijke plekken op de voeten.